Bianca schrijft

Bianca schrijft

De wereld in mezelf

Lezen is mijn hobby, schrijven een passie, een manier van leven.

Schrijvend geef ik dingen een plaats, dat doe ik al mijn leven lang.

Kleine en grote zorgjes, mooie en ontroerende momenten maar ook boosheid en frustratie in mezelf, geef ik een plaats buiten mezelf, door letters op papier.

Omdat het gaat over mijn gezin, mijn familie en vrienden, maar ook over alledaagse dingen, over sport, en actua enz., heb ik de pretentie te geloven dat mijn schrijfsels ook anderen kunnen boeien.... Of niet?

Loop Naar De Maan

Opa (2016)Posted by Bianca Wed, April 13, 2016 09:41:54

Loop naar de maan…..

Misschien al eens gezegd tegen iemand in een boze bui?

Dat kan, maar is niet wat ik vandaag met deze boodschap wil vertellen.

Loop naar de Maan is de nieuwe actie van Kom Op Tegen Kanker waarbij mensen kunnen lopen en zich kunnen laten sponsoren voor dat lopen. Samen met alle mensen die meedoen aan de actie wordt er zo geprobeerd om de afstand van hier naar de maan te overbruggen.

En wij doen mee!!! Peter en Floor hebben de handen in elkaar geslagen en beslist om mee te doen aan deze actie. En wij staan daar als hele gezin volledig achter. Het is fijn om ze er allebei mee bezig te zien. Floor loopt elke keer een toer van 1 kilometer mee en Peter doet de rest van de toer alleen, of Floor fietst nog verder mee.

Elke keer ze vertrekken spreek ik met Floor af wie ze meeneemt in haar hoofd. Voor wie ze die dag haar kilometer loopt, soms is dat voor Karl, een andere keer neemt ze de sterrenpapa van haar juf Vanessa mee, nog een volgende keer loopt ze met de sterrenpeter van Jelle in haar hart en natuurlijk zijn er ook veel kilometers die ze voor haar opa loopt.

Het is een mooie manier om ermee bezig te zijn en het is fijn zoiets te doen met een doel.

Het leek ons echter ook een leuk idee om er nog andere dingen aan te koppelen en daarom ontstond het idee om een heus evenement te organiseren en andere mensen uit te nodigen om op een dag mee te lopen of te wandelen met Peter en Floor. Om ze op die manier te steunen, live te supporteren en om nog wat extra centjes te kunnen inzamelen.

We hebben toestemming aan onze gemeente gevraagd om de atletiekpiste van S Gravenwezel te mogen gebruiken als uitvalsbasis en vertrek- en eindpunt van onze loop en hebben die toestemming sinds gisteren ook officieel gekregen. Joepie!!

We proberen er dus een fijn, gezellig en leuk evenement van te maken dat zal doorgaan op zondag 15 Mei 2016 tussen 9 en 15u.

We hopen jullie daar allemaal massaal te mogen verwelkomen om te supporteren voor onze 2 kanjers.

Meer en concrete info volgt later maar zo snel mogelijk.

Lieve groetjes van ons allemaal.  • Comments(1)//www.biancakeijzer.be/#post304