Bianca schrijft

Bianca schrijft

De wereld in mezelf

Lezen is mijn hobby, schrijven een passie, een manier van leven.

Schrijvend geef ik dingen een plaats, dat doe ik al mijn leven lang.

Kleine en grote zorgjes, mooie en ontroerende momenten maar ook boosheid en frustratie in mezelf, geef ik een plaats buiten mezelf, door letters op papier.

Omdat het gaat over mijn gezin, mijn familie en vrienden, maar ook over alledaagse dingen, over sport, en actua enz., heb ik de pretentie te geloven dat mijn schrijfsels ook anderen kunnen boeien.... Of niet?

Wandel je mee?

SchrijfselsPosted by Bianca Wed, September 06, 2017 18:50:37

Lieve allemaal,

Het zijn drukke tijden geweest de voorbije maanden en misschien zijn we dit jaar niet zo enthousiast geweest in onze boodschap dat we ook nu nog een keer meelopen naar de maan in de Oh Zo belangrijke strijd tegen kanker.

Maar in ons hart zijn we nog wel steeds heel betrokken en lopen we gedreven en overtuigd onze kilometers naar de Maan.

We willen daarom in schoonheid onze actie eindigen en jullie vragen om massaal onze laatste kilometers naar de Maan mee te wandelen en te sponsoren.

Op zondag 1 Oktober organiseren we opnieuw een wandeltocht door een groene omgeving en voor de kinderen zal er weer een fijne zoektocht zijn.

Meedoen kost 5 euro/persoon inschrijvingsgeld waarvoor U een drankbonnetje krijgt om iets in de cafetaria te drinken en we de rest graag storten aan Loop Naar De Maan.

Maar vooral vinden we het supergezellig om jullie daar allemaal tegen te komen.

Dus nodig al jullie vrienden uit en samen maken we er een gezellige namiddag van.

Hopelijk tot dan,

Peter en Floor

Bianca, Wout, Janne en Lien  • Comments(0)//www.biancakeijzer.be/#post374