Bianca schrijft

Bianca schrijft

De wereld in mezelf

Lezen is mijn hobby, schrijven een passie, een manier van leven.

Schrijvend geef ik dingen een plaats, dat doe ik al mijn leven lang.

Kleine en grote zorgjes, mooie en ontroerende momenten maar ook boosheid en frustratie in mezelf, geef ik een plaats buiten mezelf, door letters op papier.

Omdat het gaat over mijn gezin, mijn familie en vrienden, maar ook over alledaagse dingen, over sport, en actua enz., heb ik de pretentie te geloven dat mijn schrijfsels ook anderen kunnen boeien.... Of niet?

Floor's HeldenTour

SchrijfselsPosted by Bianca Sat, January 06, 2018 17:24:39

1 Januari 2018!!

We wensen iedereen alvast een heel gelukkig, warm, mooi, sportief en gezond nieuw jaar toe!

In 2017 liepen we voor de laatste keer mee naar de Maan voor Kom Op Tegen Kanker. En omdat we ook graag in de warmste week iets organiseren voor het goede doel deden we een actie voor de warmste voetbalmarathon in Diksmuide.

De voorbije week hebben we, binnen ons gezin, wat gewikt en gewogen, onze hersentjes gekraakt en onze beentjes gestrekt... vlot kwamen de ideeën over wat we in 2018 willen doen:

De enthousiaste glinstering in haar ogen, de goesting om ineens te vertrekken, gaven de doorslag voor onze actie van 2018: Floor's Heldentour 2018.

Ze schreef zelf een brief om het aan iedereen uit te leggen (zie foto hieronder)

In de komende dagen, weken, maanden geven we graag meer uitleg en kan iedereen hier het verloop van Floor's Ronde volgen.

We hopen dat jullie allemaal massaal deze pagina op facebook willen liken en delen en onze grote meid willen volgen en aanmoedigen op haar tocht. (Floor's HeldenTour)

Natuurlijk hopen we op deze ludieke manier ook veel centjes te verzamelen voor het goede doel maar daarover later meer.

Alvast bedankt om te supporteren.

Lieve groetjes,

Peter en Bianca

Wout, Janne, Lien en Floor  • Comments(0)//www.biancakeijzer.be/#post382