Bianca schrijft

Bianca schrijft

De wereld in mezelf

Lezen is mijn hobby, schrijven een passie, een manier van leven.

Schrijvend geef ik dingen een plaats, dat doe ik al mijn leven lang.

Kleine en grote zorgjes, mooie en ontroerende momenten maar ook boosheid en frustratie in mezelf, geef ik een plaats buiten mezelf, door letters op papier.

Omdat het gaat over mijn gezin, mijn familie en vrienden, maar ook over alledaagse dingen, over sport, en actua enz., heb ik de pretentie te geloven dat mijn schrijfsels ook anderen kunnen boeien.... Of niet?

Heldenavond

SchrijfselsPosted by Bianca Tue, June 12, 2018 19:48:17

Vrijdag 8 Juni 2018: Jelle Cleymans in Concert in Werf44

Floor heeft er lang naar uitgekeken maar vandaag is het dan echt zover. “Haar” concert van Jelle Cleymans in het kader van haar HeldenTour. Een tour die ze loopt tvv het goede doel en langs haar Helden.

Jelle is al jaren één van haar Helden, als zanger van mooie liedjes en als warme persoonlijkheid. Ze draagt hem in haar hartje, en vandaag straalt ze dan ook oogverblindend.

De zaal klaar zetten, de stoelen in orde brengen, even checken of alles oké is zodat het Jelle aan niks zal ontbreken en na het concert ook de opruim en de laatste borstelbeurt door de zaal, onze kleine meid doet het allemaal.

Als het klaar is, de avond bijna voorbij en meer dan geslaagd , is ze op. Ze kijkt op haar horloge en zegt: “mama, het is al de volgende dag.”

Zo lang bleef ze nog niet wakker, zelfs niet op 31 December, maar deze dag is dan ook nog specialer dan oudejaarsavond, het is Heldenavond. 😉

Moe, heel moe, maar heel voldaan leg ik haar s’ avonds in haar bedje. Na een kleine massage van haar pijnlijke benen gaat ze rustig slapen, en dromen van alle lieve mensen die ze vandaag tegenkwam, en van Jelle. 😉

Het was, in alle opzichten, een topavond.

Er kwamen heel veel lieve mensen, de zaal zat vol en iedereen genoot van het optreden.

Jelle en zijn muzikanten gaven echt het allerbeste van zichzelf en de sfeer op en voor het podium was ronduit fantastisch.

Het publiek genoot, er werd gelachen en meegezongen en op momenten dat er een gevoelig en rustig lied werd gespeeld en gezongen kon je een speld horen vallen in de zaal.

Kippenvel van goed gevoel liep over mijn hele lijf. Zo mooi.

De zaal was gevuld met mensen van alle leeftijd, klasgenootjes van Floor, vrienden van ons, vrienden van mijn ouders, kortom, alle leeftijden tekenden present en iedereen genoot.

Op het einde van het concert mocht Floor mee op het podium om samen met Jelle en de band het laatste applaus in ontvangst te nemen.

Een ongelooflijk mooi moment voor onze kleine grootse meid!!

Ik heb achteraf van een heleboel mensen gehoord dat ze in eerste instantie kwamen om te steunen, omdat ze Floor een warm hart toedragen en haar actie willen steunen, maar ze zijn stuk voor stuk allemaal buitengekomen als overtuigd fan van Jelle Cleymans.

En terecht !! Jelle is een kanjer met veel talent, een mooie mens met een warm hart.

Jelle kwam na het optreden ook nog Cd’s verkopen en signeren en schonk Floor een deel van de opbrengst van deze verkoop.

Het was een warme avond, vol mooie mensen, een prachtig optreden, heel veel steun en een stralende meid.

Zij loopt naar haar Helden maar voor veel mensen is zij ondertussen een Held.

Dankzij onze sponsors, het warme hart van de burgemeester en de gemeente, alle mooie mensen die zijn komen kijken en natuurlijk dankzij Jelle en zijn muzikanten werd dit een onvergetelijke avond die maar liefst 3000,- euro heeft opgebracht voor het goede doel.

We kunnen niet hard en genoeg DANK U zeggen aan iedereen!! Onze dankbaarheid is groot, Floor’s gedrevenheid om door te gaan ook, tot aan de warmste week.

Nog een kleine 50 km tot bij Karl, ze gaat ervoor.

Vrijdagavond kregen alle mensen een bandje met Floor’s Heldentour er op. Daarmee willen we onze sportmeid openlijk steunen en voor haar supporteren op haar HeldenTour.

We hopen veel bandjes te zien passeren. 😉

Uit de grond van ons hart zeggen we: Dankjewel iedereen!!

En zoals Jelle zei op het einde van de avond: Dit doen we gewoon nog een keer over !!

Bianca


En dikke mercie aan Hugo Van Beveren voor de mooie foto's van die avond.


  • Comments(0)//www.biancakeijzer.be/#post391