Bianca schrijft

Bianca schrijft

De wereld in mezelf

Lezen is mijn hobby, schrijven een passie, een manier van leven.

Schrijvend geef ik dingen een plaats, dat doe ik al mijn leven lang.

Kleine en grote zorgjes, mooie en ontroerende momenten maar ook boosheid en frustratie in mezelf, geef ik een plaats buiten mezelf, door letters op papier.

Omdat het gaat over mijn gezin, mijn familie en vrienden, maar ook over alledaagse dingen, over sport, en actua enz., heb ik de pretentie te geloven dat mijn schrijfsels ook anderen kunnen boeien.... Of niet?

To Mia or not to MIA

SchrijfselsPosted by Bianca Wed, January 30, 2019 19:44:31

Het is alweer een paar weken geleden dat de Mia-nominaties bekend werden gemaakt.

Floor, die sinds het eerste live concert dat ze deze zomer van Jasper Steverlinck meemaakte, de muziek in haar hart voelde binnenkomen, was een beetje verontwaardigd dat zowel Jelle als Jasper niet genomineerd waren.

Wij deelden die mening uiteraard ook. Jasper heeft immers een prachtige plaat gemaakt en raakt met zijn stem en muziek vele snaren.

En Floor zou Floor niet zijn als ze die verontwaardiging niet op de één of andere manier een plaatsje probeert te geven. Dus begon ze te knutselen en maakte voor Jelle en Jasper een “award”.

Ik suggereerde dat ze het misschien een naam kon geven, een verwijzing naar MIA maar dan iets anders.

Floor nam mijn opmerking aan en zocht naar een geschikte naam, tot ze naar me toe kwam en zei: “Mama, ik geef het geen naam, ik schrijf er gewoon een briefje bij met wat ik voel in mijn hart. Ik maak dit omdat ik Jelle en Jasper gewoon supergoed vind.”

Wijze woorden van die kleine meid.

Waar ik, in mijn gevoel van frustratie van niet-nominatie, nog wilde verwijzen naar de Mia’s, vond Floor dat van geen belang en ik geef ze overschot van gelijk, mijn wijze meid.

De “awards” zijn nu klaar, de pluimen gegeven. Jelle en Jasper zijn muzikale helden in haar hart en dat mag iedereen weten.

Mooi toch....

  • Comments(0)//www.biancakeijzer.be/#post400