Bianca schrijft

Bianca schrijft

De wereld in mezelf

Lezen is mijn hobby, schrijven een passie, een manier van leven.

Schrijvend geef ik dingen een plaats, dat doe ik al mijn leven lang.

Kleine en grote zorgjes, mooie en ontroerende momenten maar ook boosheid en frustratie in mezelf, geef ik een plaats buiten mezelf, door letters op papier.

Omdat het gaat over mijn gezin, mijn familie en vrienden, maar ook over alledaagse dingen, over sport, en actua enz., heb ik de pretentie te geloven dat mijn schrijfsels ook anderen kunnen boeien.... Of niet?

Sterrenselfie....

Opa (2016)Posted by Bianca Wed, April 19, 2017 13:34:30

Floor is onze jongste dochter,10 jaar. Een kleine meid met een groot sociaal hart, een meisje dat gaat voor de lach op ieders gezicht en het grote geluk in het hart van de mensen.

Al een paar jaar engageert ze zich voor Kom OP Tegen Kanker. Het begon toen Karl (VN) getroffen werd door kanker en ze zich dat heel erg aantrok, via acties en geld inzamelen gaven we haar gevoel van verdriet en onmacht een plaatsje, door actie te ondernemen voelde ze zich beter.

Een jaar later werd helaas ook haar opa getroffen door de vreselijke ziekte.

Vorig jaar startte de actie: Loop Naar De Maan van Kom Op Tegen Kanker. Floor wilde graag meedoen en vroeg haar papa om haar in te schrijven. Samen liepen ze naar de maan.

Ook dit jaar wilde ze weer graag meedoen en zo geschiedde.

Naast dat Lopen naar de maan wilde Floor nog op een andere manier centjes inzamelen. Omdat ze heel graag post krijgt en schrijft bedachten we de “sterrenkaartjes-actie”.

Floor verkoopt (voor 1 euro) sterrenkaartjes en vraagt de mensen elkaar mooie wensen te sturen. Zelf stuurt ze ook zoveel mogelijk mooie ‘sterrenwensen’.

Om haar actie wat meer ‘gezicht’ te geven vraagt ze aan alle mensen die dat willen om een “sterrenselfie” te nemen en die posten we dan op onze ‘ Wij lopen naar de maan- facebookpagina’ of de mensen kunnen die op hun eigen sociale media kanaal posten.

Zo probeert ze bij de mensen een lach te toveren en zamelt ze geld in voor het goede doel.

Wij vinden het alvast een mooi initiatief, en willen ons Floor haar Loop Naar De Maan tocht graag verlichten met heel veel sterren.

Hieronder een verzameling van vorig jaar.

Hopelijk doen jullie ook mee?

Alvast een dikke dankjewel.

Vanwege Floor

En haar familie.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.